Nauja Reduced price!
Coolstring Kietas 6mm Pločio Mada Sporto Ovalo formos batų raišteliai Sportbačiai Ropelaces Vientisų Spalvų Krepšinio Bootlaces Idealus Batų Raišteliai

Coolstring Kietas 6mm Pločio Mada Sporto Ovalo formos batų raišteliai Sportbačiai Ropelaces Vientisų Spalvų Krepšinio Bootlaces Idealus Batų Raišteliai

€0.87

-10%

€0.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Batų raišteliai, Batai, Pigūs Batų Raišteliai, Aukštos Kokybės Batai, Batų raišteliai.

Coolstring Batų Raišteliai

-Funkcija

Medžiaga:Poliesteris+Plastikas Funkcija/Colloction/Paraiškos:Batų Raišteliai,Juosmens Raišteliais/Hat Lynai Spalva/Daugiaspalvis Derinys:Kelių Spalvų Specifikacija:60-180 cm * 6 mm Skersmuo/Plotis:0,6 cm Formos Tipas:Oblate/ovalo formos Batų raišteliai Galvos:Skaidraus Plastiko Bruto Svoris:30 g Sertifikatas:Oeko-tex-100,ISO9001,SGS,CE Paketo:1 pora/opp maišelis Individualų:Spalva Collocation/Lenth&Plotis/Logotipas Spausdinti,Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo

-Spalvų Pasirinkimo

-Pritaikyti Sau/Logotipas/Bulk Order

·Mes taip pat gali priimti specializuotos ilgis ir spalvos pagal jūsų užklausą, imties užsakymo,Prašome kreiptis į mus pagalbos. ·Paramos Spausdinimo Logotipas ant Plastiko ar Metalo Aglets. ·Jei norite, kad birių kad daugiau kaip 50 porų,Prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų.

-Faktinės Šaudymo Apie Produktą

-Mokėjimo Būdai

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.bfakeliones.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.bfakeliones.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti. Mes taip pat priimame PayPal, kaip mokėjimo būdą, jums bus rasti PayPal parinktis kasos puslapyje paspaudus "Pirkti Dabar", Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis padėti.

-Rinkinį Sudaro

1 poras Batraištis (1 pora =2 vnt.)

-Siuntos

Visos prekės bus išsiųstos jums per 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas baigtas. Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.bfakeliones.lt adresas yra atnaujinami ir tikslinami. Mes NEGALI būti atsakinga už vėlavimą, nes vežėjas netinkamo tvarkymo, muitinės atidėti, arba bet kokių kitų aplinkybių, nepriklausančių nuo mūsų kontrolės. Laivybos laikas: Paprastai dauguma šalių laivybos laikas yra žemiau , dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose vietovėse,kuriose srityse gali užtrukti ilgiau. Jei jūs patenkinti problemų , prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 1) DHL: per 3-7 darbo dienas,Jei nuotolinio valdymo srityje arba Muitinio Įforminimo priežasties ,ji bus šiek tiek ilgiau.Jei nori naudotis DHL pristatymas ,Prašome susisiekti su mumis dėl geriausios kainos, laivybos mokestis. 2) Kinija Paštu registruotu paštu:7-35 darbo dienas (Gali sekti statusą, internetu);jeigu jūsų užsakymas yra nemokama laivybos,mes pasirinkti Kinija Paštu arba HK Paštu be registruotu paštu(30-60 dienų, kad gauti jums), tikiuosi, kad jums galėtų suprasti!

-Mokesčių ir Muitų

Importo muitai,mokesčiai nėra įtraukti į kainą.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. Šie mokesčiai paprastai renka laivybos kompanijos(per kurjerį) arba kai jūs pasiimti prekių . Už vartotojo mokestį mokestį, mes bus paskelbti ją su normalia kaina. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

-Garantija ir Grąžinimo Politikos

Mūsų produktai turi vienerių metų garantija. Pirkėjai TURI susisiekti su mumis siųsti nekokybiškų daiktų atgal for exchange " per garantinį laikotarpį.Garantinis laikotarpis pradedamas skaičiuoti nuo prekių gavimo dienos, pirminis gavėjas. Jei gausite klaidingą ar brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis per 1-3 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą, mes pasakys jums tikslią proceso grįžti. Jei yra kokių nors problemų su produktų galite įsigyti, mes jums atlikti mainus arba grąžinti produktą, mokėjimas (laivybos ir tvarkymo mokesčiai neįtraukiami) per 60 dienų po patvirtina prekės gavimo dienos.

ATSILIEPIMAI

Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių DSR, Nes jis mums yra labai svarbus. Ačiū už jūsų paramą ir supratimą. Jei neatitinka, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Dėl laiko juostų skirtumo, laiškus bus atsakyta per 12-24 valandas.

Ilgis 70-160cm length,Support Customized length
Elemento Tipas Batų raišteliai
Modelio Numeris #2201 Juoda
Pakuotė 1 poras/ OPP Maišelis
Funkcija Ovalo formos,Geros izoliacinės savybės
Sertifikatas Oeko-tex-100,ISO9001,SGS,CE
Prekės Pavadinimas Coolstring
Plotis 0.6cm, Support Customized Width
Medžiaga Poliesteris
Spalva 26 Spalvų Pasirinkimas
LOGOTIPAS Paramos Spausdinimo Logotipas ant Plastiko ar Metalo Aglets;
Punktas Ovalo Formos Virvės Batų Raišteliai
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai