Nauja Reduced price!
Cusack 1 gabalėlis Nėrinių Aplikacijos, Apdailos Tinkleliu Siuvinėta Suknelė už Drabužių, Namų Tekstilės Atraižos

Cusack 1 gabalėlis Nėrinių Aplikacijos, Apdailos Tinkleliu Siuvinėta Suknelė už Drabužių, Namų Tekstilės Atraižos "PASIDARYK pats" Amatų Nėrinių Audinio Off White

€2.77

-20%

€3.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nėriniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Nėriniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Nėriniai.

Sveiki atvykę į Cusack Oficiali Parduotuvė

Būklė: 100% Naujas ir Aukštos Kokybės Medžiaga: poliesteris, akių Spalva: kaip nuotraukose Produkto panaudojimas : Drabužiai , Audiniai, Korsažas, Namų Tekstilės, "PASIDARYK pats" Amatų Pakuotė: 1 vnt Dėmesį: kaip šviesa ir kitų veiksnių, tai prekės spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Dėkojame už supratimą.

Apie Mokėjimo Būdai

Jums gali mokėti už užsakymą per PayPal, sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės Kortelės, Moneybookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt. Jei jūs norite mokėti užsakymas iki kito Mokėjimo, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba paštu.

Apie Laivybos

Mes atsiųsime jūsų sklype per 3 dienas, paprastai per 1 dieną, kai jūs sėkmingai sumokėti tvarka. Jei jūs negalite gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su manimi laisvai. Aš padėsiu jums susidoroti su jį laiko, o rezultatas bus patenkinti jums.

Apie Grąža

Jei nesate patenkinti objektą, galite kreiptis dėl grąžos. Daiktai turėtų būti grąžinti mums savo pradinę būklę paštu su sekimo numerį, bet jūs turite sumokėti, laivybos mokestis, kad jums siųsti elementą, jav.

Apie Atsiliepimą

Jei jums patinka mano prekes, tikiuosi, jums bus duok man gerą komentarą. Tikiuosi, ji yra 5 žvaigždučių. Geri atsiliepimai yra labai svarbus mums. Žinoma, mes stengiamės pasiūlyti kokybiškas paslaugas jums. Jei kažkas negerai, jūs galite susisiekti su mumis laisvai. Mes stengiamės kovoti su juo ir padėti jums.

Prekės Ženklo Istorija

'Cus" yra santrumpa klientas. Tai reiškia, kad "klientas pirmą'. 'ack" yra lygiavertė "Ai Ke" iš Kinijos. Tai taip pat reiškia "klientų pirmas". " c " yra pirmasis laiškas iš Kinijos patikimas pinyin, atstovaujančių sąžiningai. Sąvoka Cusack yra teikti aukštos kokybės produktus savo klientams. Nuo įmonės įkūrimo, mes visada palaikė šią koncepciją, ir mes esame pasiryžę puikus klientų patirtį savo klientams. Ačiū.

Plotis 29 cm
Matmenys 1 37 cm,*29 cm
Audinio Tipas Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Nėriniai
Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly
Rinkinys Tipas No
Technics Išsiuvinėti
Spalva Off Baltos, Smėlio spalvos kaip Nuotraukose
Prekės Pavadinimas Cusack
Medžiaga Grynoji Medžiaga
Matmenys 2 26 cm*20 cm
Pakuotė 1 vnt
Modelio Numeris LT036-
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai