Nauja Reduced price!
Žmogaus Kūno Iliustracija-Raumenų Audinio Kraftpopieris Retro Plakato Klasėje Muziejus Dekoravimas, Tapyba

Žmogaus Kūno Iliustracija-Raumenų Audinio Kraftpopieris Retro Plakato Klasėje Muziejus Dekoravimas, Tapyba

€2.32

-31%

€3.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

[xlmodel]-[custom]-[53999]

Atiduoti dvipusės juostos

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 150 g kraftpopieris

Spalva: Kaip rodyti

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54004]

Medžiagų Kokybė

150G Medienos Plaušiena Kraft popieriaus su vokietijos Heidelbergo Paspauskite

[xlmodel]-[custom]-[53981]

[xlmodel]-[custom]-[53998] Pristatymas: 1: visame Pasaulyje Laivybos.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas) 2: nurodymai, apdoroti laiku po mokėjimo tikrinimo. 3: Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas. Turi Sutapti. 4: Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5: Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! Apmokėjimas: 1: Mes accepte Alipay dėl www.bfakeliones.lt. 2: Jūs galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu. 3: Visos mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. 4: Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą. Pakeitimo Politika: 1: 12 mėnesių Gamintojo Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. 3: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. 4: Grįžti siuntimo išlaidas apmoka Pirkėjas. Atsiliepimų: 1: paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą. 2: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 3: Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai, Mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Plakatas
Paramos Bazės Popierius
Medžiaga Popierius
Rėmelio režimu Neįrėminti
Rėmas No
Vidutinis Akrilo
Originalus No
Dalykai Kita
Technics Purškiamojo Dažymo
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Formos Vertikalus Stačiakampis
Forma Vieną
Modelio Numeris HB-137

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai