Nauja Reduced price!
Automobilių ir motociklų Kaukolė Kardas

Automobilių ir motociklų Kaukolė Kardas "Chrome" Lipdukas "BMW", "Toyota" Audi "Honda" Mercedes Benz " Automobiliai, Motociklai Ženklelis Emblema

€3.21

-22%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės: Tinka visų automobilių,sunkvežimių,motociklų Medžiaga: Metalas su 3M lipnia juosta Lipdukas Išdėstymas:Priekyje,Galinė Bagažinė,Sparnas,Lango ar kito Plokščio Vieta ·Aukštos kokybės metalo ir ne nyksta ·nereikia pradurti,klijuoti tiesiogiai ·Cool dizainas,parodyti savo asmenybės Kaip naudoti: 1.Tai geriausia valyti vietą su alkoholio prieš naudojimą,laikykite jį sausai ir be vandens,naftos,dujų ar vaškas.Prašome nereikia klijuoti ant automobilių, kad pasidarė pastaruoju metu. 2.Pagal lipduko dydį pasirinkti, plokščia vieta,nuplėšti lipnia juosta klijuoti.(Galite naudoti lengvesni šilumos klijai, kurie klampumas bus stipresnis)Paspauskite sandariai akimirkai, tada baigsite. Pastaba:Kai klijavo,nebandykite perkelti ir laikyti savo automobilį ne plaunami per 48 valandas. Įsipareigojimas-Suteikti Pakaitinę Nemokamai per 90 dienų.

Kategorijos 3D
Elemento Aukštis 0cm
Programos 3 Už "Hyundai"
Modelio Pavadinimas Kaukolė Kardas Ženklelis
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Paraiška 4 už džipas
Medžiagos Tipas Kita
Elemento Ilgio 5.45cm
Modelis Kita
Prekės Pavadinimas QYJSD
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Paraiškos 2 Už "Chevrolet"
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipas 3d emblema
Elemento Plotis 5.55cm
Paraiškos 5 Už "Land Rover"
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Tipas Lipdukai
Taikymas 1 BMW
Dizainas Animacinių filmų
type2 Automobilių Lipdukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai