Nauja Reduced price!
200pcs Maža Maža Mini Akis Smeigtukai Eyepins Kabliai, Kilpos, Varžtų Sriegių Aukso su Sagtimis, Kabliukai Papuošalai Išvados Dėl Priėmimo

200pcs Maža Maža Mini Akis Smeigtukai Eyepins Kabliai, Kilpos, Varžtų Sriegių Aukso su Sagtimis, Kabliukai Papuošalai Išvados Dėl Priėmimo "PASIDARYK pats"

€0.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

200pcs Maža Maža Mini Akis Smeigtukai Eyepins Kabliai, Kilpos, Varžtų Sriegių Aukso su Sagtimis, Kabliukai Papuošalai Išvados Dėl Priėmimo "PASIDARYK pats"

1)Medžiaga:metalo 2)Dydis:kaip parodyti 3)Spalvos:kaip nuotraukoje 4)Įpakavimas: 200pcs/daug 5)Svoris:Apie 25-65g/1 grupė. mes siūlome tiesioginius shipping service,ir mes galime išsiųsti klientams tiesiogiai be jokių kvitą arba sąskaitą-faktūrą pakuotėje. 2. Mes siūlome express nemokamas pristatymas kai užsakymo vertė siekia $180USD! 3. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, gali būti šiek tiek skiriasi spalvos nuotraukose. 4. Gali būti skirtumų nuo 1 iki 3mm dėl vadovo matavimai. Ačiū už jūsų supratimą. 5、Jei apsaugos laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

akių pin užsegimas varžtas užsegimas papuošalai priėmimo
Spalva aukso/antikvariniai bronzos/KC Aukso/Raudona, Vario/Wh
Kilmės KN(Kilmės)
varžtas užsegimas Eyepins Kabliukai
Prekės Skersmuo 0inch
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius varžtas akių pin užstatą
Produkto Savybės Eyepins Kabliukai
Modelio Numeris LU256
Naudojimas Varžtas Užsegimas, "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo
Drop laivyba Drop laivyba Priimti
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Plotis 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Svoris 20g
Papuošalai Išvados Tipas Jungtys
Funkcija Varžtas Akių Smeigtukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai