Nauja Reduced price!
Mados Moterų Nerūdijančio Plieno Golden Star Stud Auskarai Mielas Saldus Mini Stud Auskarai Mergaitėms, Minimalistinis Juvelyrikos Dovanos 2020 M.

Mados Moterų Nerūdijančio Plieno Golden Star Stud Auskarai Mielas Saldus Mini Stud Auskarai Mergaitėms, Minimalistinis Juvelyrikos Dovanos 2020 M.

€0.56

-24%

€0.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

Produkto pristatymas

2019 Mados Moterų, Nerūdijančio Plieno, Aukso Skiedra spalva Star Stud Auskarai Mielas Mini Stud Auskarai Mergaitėms, Minimalistinis Juvelyrikos Medžiaga:Nerūdijantis plienas Dydis:Kaip nuotraukoje Svoris:0.75 g Ne alergija grožio ir save, suteikia brangenybės, yra gyvybingumo bei dvasingumo, o blizgesį brangenybės atneša savo kilnus elegancija.

Apsipirkimo

1,Jei esate rusijos pirkėjas, prašome pasakyti savo vardą, pavardę, mes negali laivo be savo vardą ir pavardę. 2,Jei nenorite gauti savo sklypo po dviejų mėnesių, nes mes laivas juos, prašome leiskite man žinoti, aš ir siųsti jas jums arba grąžinti pinigus jums. Prašome don ' t give neigiamus komentarus, kurie negali išspręsti problemų. 3, Dabar mes sumažino kainą, kiekvieno produkto minimalaus, ir tuo pačiu metu, kiekvienas klientas turi padengti krovinių. Šiuo pagrindu, siekiant padidinti interesus tiek mums, aš taip pat tikiuosi, kad jūs galite įsigyti daugiau nei vienas gabalas tuo metu. 4,Mes remti dropshipping, didmeninė ir pritaikymas.

Didmeninė Parama
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris E020813D-E020814D
Atgal Rasti Varžtas-atgal
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas EXYNLON
Lytis MOTERIS
Formos\modelis Žvaigždė
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Elemento Tipas Auskarai
Dropshipping Parama
Ocassion Vestuvių/Jubiliejų/Gimtadienį/Šalis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai