Nauja Reduced price!
1 Poras Pėdų Rankovėmis Vario Įpilti Magnetinio Koja Paramos Kompresijos Kojinių Reguliuojami Elastiniai Čiurnos Rankovės Petnešomis SupportTSLM2

1 Poras Pėdų Rankovėmis Vario Įpilti Magnetinio Koja Paramos Kompresijos Kojinių Reguliuojami Elastiniai Čiurnos Rankovės Petnešomis SupportTSLM2

€1.82

-22%

€2.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Aprašymas:

1. REKOMENDUOJAMA DIZAINAS - Padų Fascitas Kojinių ir kulkšnies suspaudimo įvorė yra trumpas glaudinimo kojinės, kurios padeda gerinti kraujotaką, mažinti uždegimą, ir padėti gijimo procesą. Jie ne tik pateikti Padų Fascitas Paramos, tačiau jie taip pat padeda su kita koja sutrikimus, pvz., Edema, Achilo Kulnas, & Kulkšnies Spurs.

2.GREITAS ATSIGAVIMAS - Padų Fascitas Kojinės suteikti pagalbą pėdų skausmą ir yra taip pat naudojami siekiant padėti atsigauti. Skirtingai nei didelių gabaritų - Padų Fascitas Naktį Įtvarai, Padų Fascitas Miego Petnešos, Padų Fascitas Petnešos, arba Įkrovos Padų Fascitas, šių Padų Fascitas Pėdos Suspaudimo Rankovėmis padidinti apyvartą, kuri paskirsto kraujo ir deguonies į nukentėjusiosios srityje, skatinti gijimą.

3.LENGVAI pritaikomas IR PATOGU DĖVĖTI - Jie tinka lengvai ir patogiai dėvėti visą dieną, ar naktį. ei, galima nešioti tiek Vyrams, ar Moterims ir patogiai tilptų pagal savo kojines. Mūsų Padų Fascitas Kojines telpa lengvai, bet batų įskaitant Veikia ar Jogos batai. Jie yra mašina ir džiovintuvas seifas. Mūsų audinys yra kvėpuojantis, drėgmei wicking ir nebus spąstus kvapus.

4.PUIKIAI tinka BET KOJŲ - pėdų paramos movos yra skirtos visiems, nesvarbu, ar jūs tiesiog norite atsipalaiduoti namuose ar jums yra visada kelyje. Jos gali būti naudojamos mokytojų, pardavimo sekretoriai, keliautojai ir slaugytojų. Jie ateina su anti-kvapas audinio, kuris sustabdo augimą ir grybų. Į padų fascitas rankoves galima nešioti su kojines, batus, šlepetes, aulinukus ir vidpadžiai. Galima dėvėti kojinių padų fascitas pagal puskojinės ir kojinės.

Techniniai duomenys:

Dydis

S/M:

Moterų: Batų Dydžiai 6 - 9.5

Vyrai: Batų Dydžiai 5 - 9.5

L/XL:

Moterų: Batų Dydžiai 10 - 13.5

Vyrai: Batų Dydžiai 10 - 12.5

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Kaip nuotraukose

Lytis: Vyrai,Moterys

Pakuotė:

1 poras pėdų rankovėmis

Tipas Kita
Medžiaga Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
dydis S/M L/XL
S/M MOTERIS
L/XL MOTERIS
Modelio Numeris -
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai