Nauja Reduced price!
1pc Rankena + 10 Silikono Pakeisti Pagalvėlės Blakstienų Curler Curl Blakstienų Kosmetikos Makiažas, Blakstienų Curler Garbanoti Pincetai, Įrankiai

1pc Rankena + 10 Silikono Pakeisti Pagalvėlės Blakstienų Curler Curl Blakstienų Kosmetikos Makiažas, Blakstienų Curler Garbanoti Pincetai, Įrankiai

€4.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Blakstienų Curler, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Curler, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų Curler.

Produkto Aprašymas?:

Produkto pavadinimas: blakstienų curler

Metalo Specifikacijos: length125 mm, plotis 35 mm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės turinys: 1 * blakstienų curler

10 * Pakeitimo silikono įkrovimo pagalvėlės

Kaip naudoti:

1 žingsnis: Saugoti savo akis atidaryti ir palaikykite blakstienų curler taip, kad jūsų viršų blakstienas tilptų tarp dviejų kraštų.

Žingsnis 2: Švelniai suimkite blakstienų curler kartu, kaip arti šaknies jūsų blakstienos, kaip jūs galite gauti be nepatogu. Tai bus pridėti ilgio, tūrio ir Curl į jūsų blakstienos akimirksniu.

3 žingsnis: palaikykite 5 sekundes ir pakartokite kita akimi. Galite kartoti taip dažnai, kaip reikia, bet tai turėtų būti pakankamai laiko, blakstienų liftas. Baigti su savo mėgstamą tušas.

Geriausias blakstienų curler technika, kartu su patvaria struktūra ir super minkštos silikono pagalvėlės, kad apkabinti kiekvieną Blakstienų nuostabi liftas ir susirangyti.

Elemento Tipas Blakstienų Curler
Modelio Numeris X7162
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas BeautyBigBang
dydis length125 mm width 35 mm
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai