Nauja Reduced price!
Automobilių Cigarečių Žiebtuvėlis Dual USB Kroviklis 12V-24V Automobiliu Valtis Motociklo Cigarečių Degiklio kištukiniai Lizdai, Elektros Kištuko Lizdo LED

Automobilių Cigarečių Žiebtuvėlis Dual USB Kroviklis 12V-24V Automobiliu Valtis Motociklo Cigarečių Degiklio kištukiniai Lizdai, Elektros Kištuko Lizdo LED

€1.51

-12%

€1.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žiebtuvėlis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Cigarečių Žiebtuvėlis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Žiebtuvėlis.

Aprašymas:

Produkto savybės:

Patobulintas dizainas: 12V / 24V USB automobilinis įkroviklis yra įrengta naujausia ON / OFF palieskite mygtuką ir gali kontroliuoti LED šviesos ir USB įkrovimo lizdas kartu per 2 prievadai, taip, kad jums nebereikia išspręsti įkrovimo kabelį reikia ištraukti ir padėti apsaugoti jūsų baterija.

4.2 Dual USB Automobilinis Kroviklis Su dviem USB įkrovimo uostų, su 2.1 produkcija, galite įkrauti du prietaisus dideliu greičiu, tuo pačiu metu. Be to, integruotos Pažangios Įkrovimo IC automatiškai aptinka galia ir maitinimas iš jūsų įrenginių ir mokesčiai jūsų prietaisų optimalų greitį, saugoti savo prietaisams nuo viršsrovių ir šilumos.

Minkštas LED Lemputė: Dual USB Įkrovimo Lizdas yra įmontuotas LED ekranas, kuris leidžia jums lengvai patvirtinti, kad ryšys buvo padaryta, ir leidžia greitai ir lengvai naudoti, tamsoje ar naktimis.

Neperšlampama dizainas: Jis yra USB guminį dangtelį, kuris suteikia IP66 hidroizoliacija, vandens ir dulkių atsparumo, geriau apsaugoti vidines grandinių ir veiksmingiau eksploatavimo pratęsimo. Puikus priedai beveik visų 12V 24V transporto, jūrų transporto, Keturračiai, motociklų, dviračių, sunkvežimių , golfo automobiliukus, RVs, valtys, Visureigius ir pan ..

Lengvas Montavimas: USB Transporto priemonės Dydžio Kalno tinka ant prietaisų skydelio, dauguma transporto priemonių. Tiesiog atidaryti angos skersmuo apie 3 cm. Prie šio lizdo "+" prie saugiklių dėžėje už dabartinę, "-" prie neigiamo gnybto. Tada įdėkite į lizdą ir tvirtai priveržkite.

Techniniai duomenys:

Technische Daten:

Spannungsversorgung: DC 12V-24V

USB Ausgang: 5V / 4.2 A

MAX Leistung: 21W

Produkt Abmessung: 4.17 cm x 2.87 cm (1.64 x 1.13 in)

Eingangs-Abmessung: 3.66 cm (1.44 in)

Produktgewicht: 36g

Medžiaga: ABS Kunststoff

Pakuotė:

1* Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis Adapteris su Palieskite Mygtuką

1* 23.7 Cm, kabelis su 10A saugikliu

2* Mėlyna Terminalas

Modelio Pavadinimas /
Metų 2019
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Aukštis 2.87cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Elemento Ilgio 4.17cm
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos usb įkroviklis
Prekės Svoris 40g
Elemento Plotis 2.87cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai