Nauja Reduced price!
DUOMENŲ VARLĖ 2 VNT. Kairės+Right Joycon Laikiklio Stovas Laikiklis, Skirtas

DUOMENŲ VARLĖ 2 VNT. Kairės+Right Joycon Laikiklio Stovas Laikiklis, Skirtas "Nintendo" Jungiklis NR Džiaugsmas-Con Valdytojas Gamepad rankenos Priedai

€8.11

-48%

€15.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties! Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

ES/JAV Kištukas AC Adapteris, Įkroviklis Nintendo Jungiklis

Specialiai "Nintendo" Jungiklis. Ji taip pat suteikia jums su greito įkrovimo greitis daug kitų Tipas-C įrenginiai. tai yra puiki alternatyva ar atsarginių KINTAMOSIOS srovės adapteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis.

Joycon Laikiklio Stovas Laikiklis Nintend Jungiklis

DUOMENŲ VARLĖ 2 VNT. Kairės+Right Joycon Laikiklio Stovas Laikiklis Nintend Jungiklis NR Džiaugsmas-Con Valdytojas Gamepad rankenos Priedai

Specialiai sukurta Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-cons.

Prabangus apdailos, medžiagos, gali būti CE ROSH sertifikuoti.

Stiprinti rankų jausmas, kostiumas Džiaugsmas-cons rankenos

Apibūdinti informacijos pardavimo punkte, pritraukti ir teikiantis pasitikėjimo, kad jūsų potencialūs vartotojai.

Stiprinti rankų jausmas, kostiumas Džiaugsmas-cons rankenos

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šviesos indikatoriai įtraukti, galima naudoti kairės ir dešinės Džiaugsmas-cons.

Atgal plotis dizainas, geriau jaustis

SL,SR mygtukai sukurta rankena, patogu žaisti

Priekiniai juostele dizainas pridėta grožis

Patraukti kontrolės ir pakelti savo žaidimą, su Džiaugsmu-Con Kovą . Tikslumo tinka nykščio spaustuvai ir ergonomiški Džiaugsmas-Con spaustuvai apsaugoti jūsų Džiaugsmas-Con valdytojai nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, smūgių ir įbrėžimų Sukurta užtikrina puikų sukibimą ir patobulinta komforto; puikiai tinka tiems pratęstas, didelio streso žaidimų sesijų Vienas modelis iš abiejų pusių, Nes ji yra skirta dizaino, veikimo kiekvieno terminalo ir mygtukas gali būti patogu, išlaikant atveju pridedamas.

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką! Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas! DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus. Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai. Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.bfakeliones.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka! Sąžinės rekomenduojama!

Skaidri Apsauginė Atveju Nintendo Jungiklis

Į Nintend Jungiklio dangtelį galite apsaugoti savo prietaisą nuo kasdienio smūgių, lašų, smūgių, įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai. Tai puikus balansas tarp lankstumo ir ridigity, kad tai apsaugos ir patogiai, o montavimo labai gerai.

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick.Tai gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Jūs galite pakeisti Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.

Rankena Rankena Įkrovimo Dokas "Nintendo" Perjungti Džiaugsmas-Con

Patogus dizainas rankena! Dukart švirkščiamas gumos rankenos papildomas komfortas dizaino rankena tipas protector apsaugo jūsų duomenų valdytojas į visas puses, ir jūs neturite jaudintis dėl ūkio valdytojas ilgą laiką ir todėl jūsų pirštai bus nepatogu!

Kelionių Lagaminas Už Nintend Jungiklis/Lite Konsole

Nauja gyvūnų ing dizainas daro savo žaidimų konsolės akį traukiantis. Pagamintas iš aukštos kokybės EVA medžiagos .Ta prasme, šviežumo ateina, modelis yra aiškus, ir spalva yra įmonė. Tai yra taip pat gera dovana draugams ir šeimos nariams! !

Prašome Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau Produktų

Funkcijos 2 Joycon Rankena Rankena
Kiekis 2vnt (kairės ir dešinės)
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Modelis Už Nintend Jungiklis
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Naudojimas Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con
Funkcija 1 Joycon Laikiklis Laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 3 Tvarkyti Spaustuvai, skirti Perjungti
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Modelio Numeris ZXX1118RTTSBZJ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai