Nauja Reduced price!
Nishine 10vnt/daug 8cm 28 Mišrios Spalvos Šifono Audinio Rožių Gėlių Be Įrašą Mergaitėms Lankelis Plaukų Aksesuarų, Rankų Amatų

Nishine 10vnt/daug 8cm 28 Mišrios Spalvos Šifono Audinio Rožių Gėlių Be Įrašą Mergaitėms Lankelis Plaukų Aksesuarų, Rankų Amatų "PASIDARYK pats"

€2.75

-4%

€2.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: , , Pigiai, Aukštos Kokybės, gėlės be įrašus, Audinio Rožių Gėlių, šifono gėlės be įrašus.

Sveiki atvykę į Nishine Oficiali Parduotuvė (*^__^*) Savybės: Elemento Tipas:gėlės ir galvos apdangalai Dydis:gėlė dydis yra apie 8cm. Spalva:28 spalvos. Lytis: Unisex Medžiaga: audinio Raštas Tipas: Kietas Stilius: Mados Svoris: Apytiksl. apie 5g / vnt. Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. Pagamintas iš minkštos megzti audinio, šifono ir labai patogūs dėvėti. Įvairių kietų saldainių spalvos jūsų pasirinkimui visos spalvos sandėlyje. Puikus aksesuaras, kad jus atrodo kietas ir madingas,naujas mados stilius baby grils apdangalai, plaukų aksesuarai. Puiki dovana jūsų mielas kūdikis ar draugais,mielas mados phptography rekvizitai. Pastabos: Prašome leisti 1~2cm(0.4~0.8")skirtumai,dėl rankinis matavimas,ačiū. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats. Paketas apima: 10vnt*gėlės Apie mus: Mes esame Nishine,JAV,prekės, fabriko, kuris specializuojasi kūdikių reikmenys daugiau nei 10 metų dabar,Nishine nori pasiūlyti cute mados kūdikių produktų, kad kūdikių visame pasaulyje labiau mielas ir gražus,tikimės, kad mūsų produktai gali padaryti jūsų kūdikiui ir šeimai daugiau laimingas!

Pakuotė Opp maišelį ar dėžutę
Naudingumas fotografija rekvizitai,gimtadienio Dovana,šalies apdaila
Stilius Mados
Lytis Unisex
Tipas Galvos apdangalai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Medžiaga Poliesteris,audinys
Modelio Tipas Kietas
Spalva 28 spalvas sandėlyje
Prekės Pavadinimas Nishine
dydis flower size is about 8cm.
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai