Nauja Reduced price!
1pcs Šviesos Automobilių paketų prižiūrėtojų raktinę Silikono Keychain už Lada Niva Kalina Priora Granta Largus Samara Automobilių Optikos Reikmenys, Automobilių

1pcs Šviesos Automobilių paketų prižiūrėtojų raktinę Silikono Keychain už Lada Niva Kalina Priora Granta Largus Samara Automobilių Optikos Reikmenys, Automobilių

€0.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Produkto parametrai:

1. Pavadinimas: Automobilių Keychain

2. Medžiagos: Metalas+ silikagelis

3. Dydis: apie 124mm * 25mm

4. Spalva: Juoda. Raudona. Mėlyna.Šviesos. Aprašymas :

100% Brand new ir aukštos kokybės.

Išskirtinį dizainą,perduoti begalinis įdomus jūsų gyvenime.

Paprasta, bet negrąžintos automobilio logotipas modeliavimas.

Galite būti unikalus stiliaus pakabukas jums klavišą .

Puiki dovana sau ir savo artimiesiems ir draugams.

Pastaba: Leisti produktui sugerti šviesos po nakties šviesa yra gautas bus, kad gaminys taptų šviesesnis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Prekės Skersmuo 0inch
Lipdukas Rodymas Padangos Ir Ratlankio
Medžiagos Tipas Guma
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Pakuotė Ne Supakuoti
Modelio Pavadinimas už "Lada Niva" Kalina Priora Granta Largus Samara
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Automobilio Logotipas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Dizainas Žodžius
Elemento Ilgio 0inch
Kategorijos 3D
Elemento Plotis 0inch
Elemento Aukštis 0inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai