Nauja Reduced price!
30 g Specialiųjų Gumbų plėsti Trąšų, Augalų Maisto Skatinti Šakniastiebiai Augimo šakniavaisiams Hydroponics Ūkių Daržovių

30 g Specialiųjų Gumbų plėsti Trąšų, Augalų Maisto Skatinti Šakniastiebiai Augimo šakniavaisiams Hydroponics Ūkių Daržovių

€3.92

-30%

€5.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Augalų Maisto, Namai Ir Sodas, Pigūs Augalų Maisto, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Augalų Maisto.

produkto aprašymas:

Pagal augimo mechanizmą ir plėtros įstatymo šakniastiebiai kultūrose, šis produktas gali skatinti srauto ląstelių protoplasm ir pagerinti ląstelių gyvybingumą po naudojimo. Padidinti sparčiai skyriaus šakniastiebiai lytinių ląstelių, padidinti biologinių fermentų veiklą, padidinti jų medžiagų apykaita ir maistinių medžiagų atsargos. Nes ji yra įrengta su pilna įvairių maistinių medžiagų. Ląstelių aktyvatorius, ligos atsparios genetinės medžiagos, įsišaknijimui agentas. Augalų ląstelių paviršiaus išlyginimas agentai ir stebuklingos energijos perdavimo koeficientų ir kitų medžiagų, todėl, kaip perduoti maistinių medžiagų, į šakniastiebiai. Plėtros greičiai, atskirų šakniastiebiai yra dideli ir vienodas, ir epidermio sklandžiai. Ji turi stebuklingų prevencinę funkciją prieš retting šaknys, juodos dėmės, šaknų puvinio, standus sodinukai, miręs sodinukai, maras, džiūstančių, stiebų puvinio ir kitų ligų, šakniastiebiai ir gumbai. Nuolat apkarpymo funkcija turi gerą poveikį sulaiko invazija daugiamečių pasėlių ligų.

▲Savybės:

1. Greitai rezultatai: 4-8 valandas po purškimo, jis yra greitai absorbuojamas ir panaudoti, ir lapai yra akivaizdžiai storio. Chlorofilas didėja. Akivaizdūs rezultatai gali būti vertinamas per 24 valandas.

2. Įsišaknijimui, stiprinti medžių ir vis išeiga: Po to, naudojant šį produktą, augalas turi stiprų gebėjimą regeneruoti šaknys, su išvystyta šaknų sistema, sodrus stiebai ir lapai, ir kontroliuoti prailginta. Jis paverčia crop nutrition į šakniastiebiai reprodukcinės augimą, spartina plėtrą požeminiai šakniastiebiai augimas yra akivaizdus, ir derlius ir pasėlių kokybė labai pagerėjo.

▲Taikymo sritis:

Ženšenis, Buveinė, Varnalėša, Gastrodia, Astragalus, Raudona Qi, Codonopsis, Pueraria lobata, Panax notoginseng, žemės riešutų, šparagai, burokėliai, salotos, svogūnų, imbieras, česnakai, taro, garstyčios, garstyčios, garstyčios, yam, lotoso šaknis, bulvės, saldžiųjų bulvių, ridikėlių Palaukti.

▲Kaip naudoti:

Purškimo 800-1200 kartus sodinukai, 600-800 kartus vidutinės-vėlai augimą, ir 300-500 kartų šaknų drėkinimo.

▲Pastabos:

※Maišyti su pesticidų (išskyrus atvejus, stiprių šarmų ir stiprių rūgščių), jis turi sinergetinį poveikį.

※Purškimo šio produkto reikėtų vengti, karšta saulė.

※Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Jei yra kristaliniai objektų, tai neturės įtakos trąšų efektyvumą.

Šakniastiebiai patinimas ingredientas santykis: 1 paketas su 15 kg vandens, nedaug naudoti, gali būti sumažintos pagal šį standartą, paruošto skysčio negali būti saugomi ilgą laiką. Jei negalite naudoti jį ne vieną kartą po atidarymo, prašome laikyti jį uždarytą ir jautrūs. Intervalas tarp purškimo yra 7-14 dienų. Jis gali būti purškiamas 3-4 kartus per auginimo sezoną.

pakuotė:

1*Plėsti agentas

CAS Nr. on
Modelio Numeris Jing-277
Kiti Pavadinimai Augalų patinimas agentas
Gumbų išsiplėtė trąšų Hydroponic trąšų
Sodo trąšos Gėlių trąšos
Lapų trąšų Vaisių ir daržovių plėtra agentas
Augalų įsišaknijimui agentas Įsišaknijimui agentas
Narė Granuliuoti
Grynumas 50%
MF on
Prašymas Augalų patinimas agentas
EINECS Nr. on
Augalų patinimas agentas Gėlių patinimas agentas
Augalų aktyvatorius Sode auga trąšų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai