Nauja Reduced price!
20Pcs/daug Sumaišykite siunta Slidable automobilio Super mielas ir madingas Mini taksi automobilių Micro kraštovaizdžio ornamentu Scenos dekoracija Didmeninės

20Pcs/daug Sumaišykite siunta Slidable automobilio Super mielas ir madingas Mini taksi automobilių Micro kraštovaizdžio ornamentu Scenos dekoracija Didmeninės

€3.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės.

Dydis: apie 3,5 cm

Atsitiktinai išsiųsti, negali pasirinkti! Ten bus kartojasi (tie patys).

Dėmesio: Šios lėlės yra birių krovinių, tai yra neišvengiama, kad kartais kai kurie jų gali turėti kai kurių trūkumų, tokių kaip mažas purvinas, dažytos nėra gerai be akių ir pan. Prašome įsitikinti, kad jūs galite priimti defektų (jei tokių yra), prieš jums užsisakyti. Mes nepriimame jokių skundų, ginčų ir neigiamų atsiliepimų dėl defektų ir "ne taip, kaip aprašyta". Labai ačiū!

Mes yra skirta tiekti aukštos kokybės žaislus jūsų vaikams,siekiant padaryti jūsų pirkinių lengva ir malonu, prašome perskaityti sąlygas, kaip nurodyta toliau. Pristatymas: 1. Mes siūlome visame pasaulyje nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, Užsakymai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas po apmokėjimo. Paprastai savo sklypo turėtų atvykti per 15 30days, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų.Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsiant,arba blogo oro,darbymetis ir kt. bus ilgiau kaip 60 dienų, Prašome maloniai suprasti. 2., Jei jums nereikia gauti savo prekę. Prašome rasti Užklausą sekimo numerį vietos pašto svetainėje, arba, prašome susisiekti su mumis, Mes stengiamės išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. Pirkimo Instrukcijos: 1.prašome įsitikinkite, kad jums naudoti pilno vardo , adreso ir telefono numerio, tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga jūsų telefono numerį ir žada ne dalintis bet kokia informacija su trečiųjų šalių) 2.Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas &pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos. Jei jums ateis iš Rusijos ar Brazilijos, mes tikimės, kad jūs galite paprašyti savo Pašto pagerinti savo paslaugas. 3. Jei turite kokybės problema prekes,prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu. Klientų aptarnavimas: 1. Atleisk, mes negalime laikyti 24 valandas internete paslaugų, nes laiko tarpas, jei turite kokių nors klausimų, kad tyrimo, produkto modelis, spalva, vežimo sekimo ir pan. prašome palikite mums žinutę,mes pasistengsime atsakyti į 24h. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Prašome dont palikti neigiamą atsiliepimą, prieš jums davė mums šią galimybę. 2.Klientų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis rūpestis, jūsų parama yra mūsų didžiausias paskatinimas. 3.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus(5 Žvaigždučių). Tai yra labai Svarbu mums. 4.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Brūkšninis kodas No
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Modelio Numeris 8934
Medžiaga PVC
Masto 1
Įspėjimas Nevalgomas
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Savybės Diecast
Tipas Automobilis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai