Nauja Reduced price!
Egzotiškas Egipto Karalienės Nefertitės Pakabukas Kaklo, Moterims, Vyrams, Papuošalai, Aukso Spalvos Didmeninė Papuošalų Afrikos Dovana

Egzotiškas Egipto Karalienės Nefertitės Pakabukas Kaklo, Moterims, Vyrams, Papuošalai, Aukso Spalvos Didmeninė Papuošalų Afrikos Dovana

€1.63

-24%

€2.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Produktas yra auksu arba sidabru, variu,jokios realios gryno aukso ar sidabro Įpakavimas: 1pc/opp maišelį JOKIŲ DOVANŲ DĖŽUTĖS, Jei jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. PAPUOŠALŲ PRIEŽIŪRA: * Jei alergija yra,nustoti nešioti.Tai yra bižuterijos, ne reali gryno aukso/sidabro * šį gaminį Laikykite vaikams nepasiekiamoje mažiems vaikams. * Sumažinti liesti prakaito. * Nusiimti papuošalus,o maudytis, skalbti. * Venkite maišyti su kitais papuošalai ar nemalonių dalykų. * Dažnai valyti. * Pavyzdžiui, daugiau prakaito ar maudymosi ....ir t.t., turės įtakos spalvų kaita.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Metalų Tipas Geležies lydinys
Funkcija Nuotaika Tracker
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Pakabukas Dydis kaip nuotraukoje
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris 001
Formos\modelis Taikos
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai