Nauja Reduced price!
Odos Apversti Piniginės Atveju Sony Xperia 10 1 II XA2 XA1 XA Ultra XZ4 XZ3 XZ2 Premium XZ1 Kompaktiškas XZ E5 E6 L1 L2 L3 L4 Dangtis

Odos Apversti Piniginės Atveju Sony Xperia 10 1 II XA2 XA1 XA Ultra XZ4 XZ3 XZ2 Premium XZ1 Kompaktiškas XZ E5 E6 L1 L2 L3 L4 Dangtis

€1.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Piniginės Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Piniginės Atvejais, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Piniginės Atvejais.

-- 100% Brand New Atveju -- Pagaminti Iš Aukščiausios Kokybės PU Odos ir Minkšto Silikono Šią Nuorodą, Parama, Telefono dėklas :

1. Originalus produktas nuotraukos yra teikiamos klientams.

2. Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir tikslų adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies. 2. Nes kampas ir šviesos, nekilnojamojo daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.prašome suprasti, ačiū! Rusijos Draugas Atkreipti Dėmesį Atkreipkite >>> Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Dėkojame už jūsų suprasti. Apie Laivybos Metodas, > > > produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" , kurie negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos. Jeigu jums reikia visą stebėjimo , prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ", ir pridėti pinigų sekimo .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! 3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokio ryšio su mumis, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Funkcija Antidetonaciniai Apsaugos Piniginės uždenkite Kortelės Lizdas
Prekės Pavadinimas Biencaso
Dizainas Paprastas
Suderinamos Prekės SONY
Kokybė Aukščiausios Kokybės A+++++
Savybės Paprasta Vientisa Spalva Atvejais Mados Saldainiai Spalvos Piniginė Dangtis
Neparduodama Didmeninė/ Mažmeninė Prekyba
Tipas Piniginės Atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai