Nauja Reduced price!
1 Pora Nuslėpė Footbed Stipriklių, Aukštis Padidinti Vidpadžiai Silikono Koja Liftas Pagalvėlės Suknelė, Kojinės Įrankis

1 Pora Nuslėpė Footbed Stipriklių, Aukštis Padidinti Vidpadžiai Silikono Koja Liftas Pagalvėlės Suknelė, Kojinės Įrankis

€3.46

-29%

€4.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Skirta visų dydžių, mūsų slepiami footbed stipriklis padarys vietoje pakilti į jūsų aukštis ! Tiesiog užsidėkite jį viduje savo kojines ir gauti pasitikėjimą visą dieną!Pagamintas su medicininės kokybės silikono, ji lieka įdėti į footbed lyg antra oda be jokių gapping ir slydimo. Be to, jie suteikia puikią pagalvėle poveikį, kuris pagerina stabilumą ir sumažina dienos nuovargis ir diskomfortas.

Nematomas Aptemptas Tinka: Silikono stiprikliai prilips prie jūsų odos nepastebimai viduje savo batus, padidinti savo aukščio su ne gapping ir slydimo.

Patogus: Suteikia puikią pagalvėle poveikį, kuris pagerina stabilumą ir sumažina dienos nuovargis ir diskomfortas.

Kvėpuojantis, bekvapį: Medicininės kokybės silikono leidžia jūsų odai kvėpuoti ir dagčiai toli prakaitas greitai išlaikyti jūsų kojų kvapas-nemokamai.

Komplektą SUDARO : 1 Pora Nuslėpė Footbed Stiprikliai

Modelio Numeris Naujas
Tipas Pėdų Pleistras
dydis New
Maitinimo Šaltinis Dry & Įkrovimo
Medžiaga Naujas
Prekės Pavadinimas Manooby
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai