Nauja Reduced price!
Akrilo Nuotolinio Valdymo talpinimo Sienos Montuojamas Makiažo Teptuku Organizatorius Viešbutis Skaidrūs Stovo Kabantys Raštinės reikmenų Laikiklis 3-tinklelis

Akrilo Nuotolinio Valdymo talpinimo Sienos Montuojamas Makiažo Teptuku Organizatorius Viešbutis Skaidrūs Stovo Kabantys Raštinės reikmenų Laikiklis 3-tinklelis

€2.66

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dėklai & Dėžes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dėklai & Dėžes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dėklai & Dėžes.

>>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės akrilo, šis nuotolinio saugojimo bylos turi tvirtas kūnas ir sklandžiai kraštai, kad nebus nulio jums.

2、Paprastas ir Dosnus: Stabilios būklės ir tvirtos, jos gali būti pakabinti ant sienos, kad sutaupyti vietos. Jis gali sutalpinti mobiliuosius telefonus ir nuotolinio valdymo pultelių.

3、Plačiai Taikoma: Tinka biure, namie, viešbutyje, mokyklos, ligoninės palatą, ir mažmeninės prekybos parduotuvėje nuotolinio valdymo pultas, pen, kosmetika, raktai, įrankiai ir kitas kasdienio būtinumo akrilo sienos finišavęs sutaupyti daugiau vietos ir lengva rasti prekes.

4、Praktinis Naudojimas: nuotolinio valdymo parduotuvėje kelia, TV, oro kondicionierius, ventiliatorius, stereo ir kitų rankoje nuotolinio valdymo pulteliai vieta ir ne atpalaiduokite.

5、Patogu Naudoti: nuotolinio valdymo problemų, kad jūs paprastai negali rasti, galite patirti patys, net jei jūs neturite nuotolinio valdymo pulteliu.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Spalva: skaidrus

Modelis: vienas tinklelis / dvi grid / tris tinklelis

Dydis (ilgis x plotis x aukštis): approx.

1 lentelę: 72*40*140mm/2.83*1.57*5.51 į

2 tinklai: 140*40*140mm/5.51*1.57*5.51 į

3 tinklai: 210*40*140mm/8.27*1.57*5.51 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Nuotolinio Valdymo Saugojimo Dėžutė

Atsargumo priemonės:

1. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingos šviesos ir ekrane.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,5-2 cm.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Technics Kita
Talpa Kita
Modelio Numeris Akrilo nuotolinio valdymo dėžutė
2 funkcija prie sienos tvirtinamas Makiažo Teptuku Organizatorius
Funkcija Raštinės Reikmenys Turėtojas
Naudoti Kita
Tinka biuras, namai, viešbutis, mokyklos, ligoninės palatą, ir mažmeninės prekybos parduotuvę
Funkcija 1 Nuotolinio Valdymo Turėtojas
Apkrovos Kita
3 funkcija Viešbutis Skaidrūs Stovo Kabantys
nuotolinio valdymo pultas, pen, kosmetika, raktai, įrankiai ir kasdienio būtinumo
Specifikacija Other
Produktas Kita
Grotelės Kiekis 1/2/3
Formos Stačiakampis
Stilius Kita
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai