Nauja Reduced price!
12PCS Daugkartinio naudojimo vatos Pagalvėlės Bambuko Pluošto Skalbti Raundų Pagalvėlės Makiažas Šalinimo Medvilninio tampono Veido Valymo Šluostės Veido Trinkelėmis Įrankis

12PCS Daugkartinio naudojimo vatos Pagalvėlės Bambuko Pluošto Skalbti Raundų Pagalvėlės Makiažas Šalinimo Medvilninio tampono Veido Valymo Šluostės Veido Trinkelėmis Įrankis

€2.94

-14%

€3.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Makiažo Valiklis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Makiažo Valiklis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Makiažo Valiklis.

Savybės:

1. Pagamintas iš ekologiško bambuko pluošto medžiagą, ji gerai praleidžia orą, didelio sugeriamumo, stiprus skaidymas, ir ji gali padėti švelniai pašalinti makiažą.

2. Produktas yra plaunamas, daugkartinio naudojimo, ir ateina su gera vandens absorbcijos ir orui. Jis lengvai įsigeria, minkština, oras sausas, atliekų mažinimas, ekologišką ir sveiką.

3. Valymo trinkelėmis, minkština odą, giliai prasiskverbia į poras. Ji sėkmingai pašalina kosmetikos likučių ir giliai valo poras purvo ir naftos, ir jis nedirgina odos.

4. Produktas yra lengvas ir patogus nešiotis, sveiki ir ilgaamžiai. Jis gali būti perkeltas aplink, kai keliauja, ar verslo kelionę, ir lengvai ir efektyviai šalina makiažą ir valo veido odą.

5. Platus panaudojimas: Tinka daugelyje veidų, tokių kaip akių makiažo valiklis, veido makiažo valiklis, akių šešėliai, blakstienų tušas, lūpų dažai ir kt.

Parametrai:

Skersmuo(apytiksl.): 8cm/3.15 į

Medžiagos: bambuko pluošto

Spalva: juoda

Sąrašas:

12/maišas makiažo valiklis pagalvėlės

1pc*krepšys

Galima Skalbti Servetėlės Absorbentas Krūties Pagalvėlės
Prekės Pavadinimas DEDOMON
2 funkcija Valymo priemonė
Drop laivyba Parama
Funkcija 1 Veido Odos Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Makiažo Valiklis Pagalvėlės
Funkcija Rankų Darbo, Minkštas, Daugkartinio Naudojimo
Modelio Numeris Makiažo Valiklis Pagalvėlės
Komponentas Medvilnės
NET WT 12pcs

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai