Nauja Reduced price!
2.4/3/4/5mm Medicinos Daugkartinio naudojimo Suaugusių Vaikų Ne Disposabe Speculum Otoscope Patarimas Priedų Rinkinys, Antgalis Specula Spurgų Pakeitimo

2.4/3/4/5mm Medicinos Daugkartinio naudojimo Suaugusių Vaikų Ne Disposabe Speculum Otoscope Patarimas Priedų Rinkinys, Antgalis Specula Spurgų Pakeitimo

€3.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Ausų Priežiūra, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Ausų Priežiūra, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Ausų Priežiūra.

2.4/3/4/5mm Medicinos Daugkartinio naudojimo Otoscopio Ne Disposabe Speculum Otoscope Patarimas Aksesuaras Ausies Priežiūros Antgalis Specula Kūgio Otoscope:

Pastaba: Šis produktas gali tilpti į tam tikro otoscopes ir iš pradžių šis priedas yra mūsų otoscope ir galite spustelėkite norėdami patikrinti, ar jūsų otoscope yra tas pats ar ne. Jei jūsų otoscope nėra, tai ir jūs norinte užsakymą ir po to jūs galite ne naudoti šį priedą, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų. Šią prekę taip pat galima drop laivyba.

Aprašymas:

Šių speculum, kurie naudojami su gera plastiko su geros kokybės (nėra aštrių pabaigos, lygaus paviršiaus, pakenčiamas veiklos), yra su skirtingo dydžio(2.4/4/3/5) vaikams, suaugusiems, kai naudojant apie otoscope. Jie yra daugkartinio naudojimo speculum ir kiekvieną kartą, kai elementai yra naudojami, būtinai sterilizuoti ir prašome imtis specialių atsargumo priemonių, kai tikrinantis ausies canel, jei skauda.

Mes taip pat priimame lemputė kiekis užsakymus ir susisiekite su mumis, jei yra kokių nors klausimų.

Žemiau yra somes nuotraukas, dalintis:

Elemento Tipas Ausų Priežiūra
Punktas Otoscope Patarimas Spurgų
Prašymas Už otoscope priedų
Modelio Numeris 2.4/3/4/5mm
Medžiaga ABS Plastiko
Prekės Pavadinimas LYNSUM
Savybės Daugkartinio Naudojimo & Pakenčiamas
dydis 2.4/3/4/5mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai