Nauja Reduced price!
2Rolls Nagų Folijos Vasaros Paprasta Mėlyna Rausvas Marmuras Modelio Nagų Nagų Dailės Perdavimo Lipdukai Lipdukas

2Rolls Nagų Folijos Vasaros Paprasta Mėlyna Rausvas Marmuras Modelio Nagų Nagų Dailės Perdavimo Lipdukai Lipdukas "PASIDARYK pats" Patarimai Lipdukas Apdailos Naujas

€0.63

-38%

€1.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Specifikacija: Kiekis: 1 Dėžutė Perdavimo Folija Nagų Dailės Modelis: Kaip nuotraukose-Dydis: Apytiksl.100cm*4cm Pakuotės Turinys: 1? Folijos Nagų Dizaino Savybės: 100% brand new. Gali būti naudojama UV nagus. Nagų Dizaino Lipdukai sukurti tobulas "metalų" baigti bet lenkijos spalva. Nagų Folija galima lengvai pašalinti su nagų lako valiklis. Kaip naudoti: 1. Paruoškite savo nago formuodama, stumia atgal odeles ir pašalinti visi aliejai. 2. Taikyti base coat, ir laukti, kol jis sausas. 3. Taikyti nagų lakas, palaukti, kol jis sausas. 4. Taikyti nagų folijos klijais, iškirpti gabalas su folija (tik pakankamai didelis, kad nagų), paspauskite ant jūsų nagų. Įvairių spalvų folija galima maišyti apie nagus. 5. Nuimkite folija ir folija modelis turėtų būti įstrigo į jūsų nagų. Jei tiek nėra, tiesiog taikyti viršutinį sluoksnį į dalis nebus imtasi ir pakartokite 4 veiksmą.

Medžiaga Popierius
Modelio Numeris 48053
Stilius Nagų Folija
Kiekis 1 vnt
dydis 100cm*4cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai