Nauja Reduced price!
Trianglelab Šveicarijos MK8 Žalvario Antgalis m6 Sriegiu 1.75 MM Kaitinimo 3D spausdintuvai hotend J-galvos cr10 šilumos blokuoti ender3 hotend

Trianglelab Šveicarijos MK8 Žalvario Antgalis m6 Sriegiu 1.75 MM Kaitinimo 3D spausdintuvai hotend J-galvos cr10 šilumos blokuoti ender3 hotend

€2.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL, prašome susisiekti su mumis. Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis. Į trianglelab visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti,bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes.

***-*** Labai ačiū jums įsigyti aukštos kokybės priedai pagaminti trianglelab. Nors mūsų priedai yra brangesni, mes ne parduoti prastos kokybės pigių produktų mūsų klientams. Kiekvienas klientas yra mūsų geras draugas. Mes gydyti kiekvieną draugą, kuris pasitiki mumis nuoširdžiai. Šveicarijos MK8, Antgaliai, cr-10 Hotend ▉ Pavadinimas: Šveicarijos MK8 Žalvario Antgalis ▉ Dydis: 0,2 mm/1.75 mm 0,4 mm/1.75 mm 0,6 mm/1.75 mm 0,8 mm/1.75 mm ▉ Suderinama: Suderinama su CR-10 Šilumos Blokuoti Suderinama su CR-10 Hotend Suderinama su Ender-3 / CR-10/ ETC. 3D Spausdintuvas ▉ Kas yra dėžėje:

Trianglelab - Šveicarijos MK8 Žalvario Antgalis X 1(kiekis pirkote.)

Jei jums reikia MK8 Variu, Vario lietvamzdžiai, prašome

▉ PASTABA: *Mes nustatėme, kad daugelis pirkėjų nežino, kaip tinkamai įdiegti antgalis. Prisiminti pagrindinius klausimus, į diegimo procesą. Tiesiog įsitikinkite, kad jūsų antgalis ir ŠILUMOS PERTRAUKOS priekis yra tvirti ir sandarūs. Kitaip, lydytas reikmenys gali ištekėti kartu varžtų skyles.

*Šveicarijos MK8 Antgalis yra taip pat suderinama su Šveicarijos CR-10S PRO Hotend

♦Matmenys

▉ Nuotrauka ekranas: Prašome mėgautis puikios kokybės str.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Antgalis
Modelio Numeris Šveicarijos MK8 ANTGALIS
Prekės Pavadinimas DFORCE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai