Nauja Reduced price!
Kalėdų pakabukas 2M 20Led varinės vielos lempos string pušies kankorėžis adata fairy light

Kalėdų pakabukas 2M 20Led varinės vielos lempos string pušies kankorėžis adata fairy light "PASIDARYK pats" garliava šviesos Kalėdų medžio apdaila

€2.47

-31%

€3.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Aprašymas:

1.Aukštos kokybės Led produkcija ryškios šviesos ir mažas energijos sąnaudas,aplinkos apsauga.

2.Pakabinti tai paruoštas naudoti girlianda šviečia jūsų prieangis, virš židinio, ar bet kur, kad reikia atostogų touch. Geriausias apdailos žibintai Naujųjų Metų šventė, ir šalis.

3. 2 metrų pušies kankorėžis atificial Naujųjų Metų girlianda " string žibintai su raudonųjų uogų ir varpas, funkcijų 20 šiltai balta LED žibintai. Pagamintas iš vario vielos, saugus ir kietas liesti.

4.Kotelio girliandą žibintai yra vario laidinio taip, kad jūs galite pasirinkti poziciją, kaip jums patinka, apvyniotas aplink Kalėdų eglutė, prie židinio ar pasukti aplink ją bannisters laiptai.

5.Baterija maitinamo led string žibintai(Baterijos neįtrauktos), galite įdėti festivalio pasakų žibintai bet kur jūsų namuose, be nerimauti reikia lizdas netoliese.

Techniniai duomenys:

Spalva:šiltai balta

Ilgis:2m

Tipas:String Light

Pareigos:Apdaila

Proga:Kalėdos/Laisvalaikis/Šalis

Pakuotė:

1* Styginių Šviesos

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai