Nauja Reduced price!
2.55

2.55" Aukštis Futbolo Animacinių Filmų Lėlės Jungtinio Kilnojamojo Duomenys Ronaldinho Lėlės

€1.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lėlės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Lėlės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, lėlės lėlės, soccerwe lėlės, raudona lėlės.

Medžiaga : PVC ;

Gamintojas: Soccerwe

Dydis: 7 cm Aukštis ( šiek tiek skiriasi skirtingų modelių) Skersmuo-2.3 cm apvalaus pagrindo. Veiksmų lėlės ( pagrindas gali būti nuimamas )

Žanras: Kolekcijos, Biuro lėlės,Futbolo gerbėjai dovanų, Geros kokybės, Didelis Galvos Lėlės

Spalva :Aplinkos paveikslą .

Pakuotė : Individualiai pp maišas .

1. Į www.bfakeliones.lt sistema automatiškai apskaičiuos pristatymas pagal svorį. 2. Futbolo Lėlės yra rankų darbo tapybos produktų, kai kurie produktai gali pasirodyti nežymūs defektai, jei esate perfekcionistas, prašome atidžiai rinktis ir pirkti. 3. Jei produktas atrodo lūžis arba didelio ploto defektu, galite fotografuoti atostogų pažymėjimas. Mes derėtis pagal numerį nekokybiškų produktų prašyti grąžinti pinigus ar pakeisti prekes per ateinančius užsakymus (tarptautinės logistikos sąnaudos yra didelės, tai rekomenduojama ne grąžinti nekokybiška prekė). 4. Nemokamai visame pasaulyje laivybos naudoti pašto logistika, nes pašto logistika yra mažos partijos, partijos siųsti prekes su mažiausiu muitai. bet blogai, kad pristatymo metu bus labai ilgas, jei neturite kantrybės laukti ilgą laiką sklype, prašome atidžiai rinktis ir pirkti. 5. Jei nori naudotis DHL ir FedEx komercinės kurjerių produktai greičiau, pristatymo efektyvumas bus gerokai viršyti pašto logistikos verslo express, tačiau trūkumas yra tas, kad muitų tarifas bus pagaminti didesnį tarifą pagal Muitinės nuostatas, suma ir šalių išlaidas padengia gavėjas. Prašome atidžiai rinkitės apie Išreikšti.JEI vis dar turi naudotis express , mes bus paskelbti vertė iš jūsų prašymus.

Matmenys 2.55 colio aukščio
Plastiko Tipas PVC
Medžiaga Plastikiniai
BJD/SD Požymis lėlė
Forma 1/12
Sportas Futbolas
Modelio Numeris Ronaldinho#
Savybės Mini
Mfg Serijos Numeris Star Gaminys
Tipas Mados Lėlės
Įspėjimas chokes
Temos Sportas
Amžius > 3 metų
Lytis Unisex
Baterija no
Elemento Tipas Lėlės
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Prekės Pavadinimas Lanyindi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai