Nauja Reduced price!
Pasirinktinis Pavadinimas Juostelė Apyrankės Moterims Asmeninį Apyrankės Engravd Raidės, Žodžiai, Nerūdijančio Plieno Raudona Juoda Aukštos Kokybės Lyno, Grandinės

Pasirinktinis Pavadinimas Juostelė Apyrankės Moterims Asmeninį Apyrankės Engravd Raidės, Žodžiai, Nerūdijančio Plieno Raudona Juoda Aukštos Kokybės Lyno, Grandinės

€2.36

-50%

€4.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Individualų Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Apyrankės.

Pasirinktinis Pavadinimas Juostelė Apyrankės Moterims Asmeninį Apyrankės Engravd Raidės, Žodžiai, Nerūdijančio Plieno Raudona Juoda Aukštos Kokybės Lyno, Grandinės Medžiaga: Nerūdijantis plienas + Lyno Graviruoti: Pavadinimas/ Jūsų Dizaino Dėvėti Proga: Vestuvės / Įsitraukimo / Jubiliejų / Siūlo/Šalis/Dovana Dovana: Mergina /Žmona / Mon/Save /Draugas/Sesuo/Vyras/Berniukas/ Pakuotė: Kiekvienas OPP Maišelį PASTABA: Šis punktas yra Individualizuotas pritaikymas Vieną kartą produktą , kai baigėme, jis negali keisti Ir mūsų graviravimas-tai lazerio Dėka savo skaitymo. Tai papuošalai sutarimu su aplinkos apsaugos reikalavimą, Jį reikia 2-3 dienų , graviravimas, prašome būti kantriems laukti .Ačiū teikiame profesionalias lašas laivas paslaugų klientams visame pasaulyje. Paprastai nėra sąskaitos faktūros ir prekių ženklų infoamtion pakuotėje, jei jums reikia savo prekės ženklo paketas, susisiekite su mumis.

Visų penkių žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbus ir mums reikia daugiau pirkėjas palikti mums five star ir pasidalinti jūsų pirkinių patirties mano parduotuvėje.

Kai jūs gavo paketą ir visi dalykai yra geri, linkime jums gali imtis minučių palikti atsiliepimą.

Jei galite nufotografuoti už prekę galite gauti ir palikti atsiliepimą, jis bus labai gražus kitiems klientams galimybę rinktis.

Jei yra tam tikra problema, kad arba elementus.prašome siųsti mums pranešimą, kad po pardavimo, paslaugų prieš jums palikti atsiliepimus.

Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Didmeninė Nuolaida susisiekite su mumis
Formos\modelis GEOMETRINIO
Elemento Tipas Individualų Apyrankės
Modelio Numeris S-B138
Kostiumas Draugai,Mėgėjams,Šeimai,Valentino Dieną
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pritaikyti Pavadinimas/Gimtadienio/Jūsų Dizainu
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Dovana Moterys,Merginos,Motina,Sesuo,Dukra
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Individualų Tipą Laiškas
Prekės Pavadinimas sempiterno
Spalva Raudona,rožinė,mėlyna,žalia,kava,violetinė,pilka
Medžiaga Medvilnės
Proga Jubiliejų,Įsipareigojimu,Šalis,Gimtadienio Dovana
Nustatymo Tipas NĖRA
Funkcija Individualizuotos Apyrankės už Pakabukai Papuošalai, Dovanos
Bauda ar Mados Mados
Express Nemokamas Pristatymas Kad>200usd Nemokamai DHL\EMS\ "FEDEX"
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Drop laivyba Paramos Dropshipping
Kokybė Niekada išnyks, Niekada alergija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai