Nauja Reduced price!
Raudona Lūpų Moterys su Nėrinių Akių Kaukė Drobė, Aliejus, Tapyba ant Drobės, Plakatų ir grafikos Cuadros Sienos Menas Nuotraukas Kambarį

Raudona Lūpų Moterys su Nėrinių Akių Kaukė Drobė, Aliejus, Tapyba ant Drobės, Plakatų ir grafikos Cuadros Sienos Menas Nuotraukas Kambarį

€2.32

-35%

€3.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Tapyba šioje parduotuvėje yra

neturi būti kadro

Drobės, naudojamos HD spaudinių,

ne ranka-dažytos. Produktų Išsamiai:

1.Produktas yra pagamintas KINIJOJE .

2.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija.Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas.

3.Medžiagos storos,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.

4.Plakatas ateis su baltos sienos (apie 3-5cm) .

5.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko. Jei turite problemų, apie mūsų sandorius, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas (be Rėmelio) . Dydis Šaltinis

Produktų Ekranas

Pakavimo Detalę :

Tai drobės, neįrėminti valcavimo vamzdis , ne už kadro, o ne viduje rėmo. kiekvienos pusės mes pridėti papildomą 3--5cm jums rėmas.Pakuotės, kaip po:

Mokėjimo Išsamiai:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas . Mes tik sekti savo adresą, įtraukta į atlygių už vežimą.

2. Dėl saugaus priežasčių, mes neleidžiama adreso keitimo el. paštu. Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą sąlyga.

3. Mokėjimas turi būti gauta 7 dienas po aukciono pabaigos. Prašome neteikia pasiūlymo, jei nesate ketina pirkti.

Pristatymas Išsamiai:

Visas paketas bus pristatytas su sekimo Numeriu 1~3 darbo dienų , www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas,ePacket ir Kinija Paštu, Oro Paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų.

Pastaba:

1.We will ship adresą, kurį paliko dėl Alibaba, kai jums užsisakyti, prašome patvirtinkite savo pristatymo adresą į Alibaba yra teisingas, kai jūs mokate. Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome turi palikti mums pranešimą su mokėjimo.

2.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Paslaugos Išsamiai:

Jei yra kokių nors 1. kt, grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą.

2.Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant. Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes turėtume atsiskaityti.

Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmelio režimu Neįrėminti
Forma Vieną
Rėmas No
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Paramos Bazės Drobė
Formos Vertikalus Stačiakampis
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Vidutinis Aliejus
Originalus No
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai