Nauja Reduced price!
Taktinis Žibintuvėlis Šalmas Taktinis Šalmas Šviesos Saugos Mirksi Dviračių Sporto Vairavimo Specialaus Apšvietimo Žibinto Priekinis Žibintas

Taktinis Žibintuvėlis Šalmas Taktinis Šalmas Šviesos Saugos Mirksi Dviračių Sporto Vairavimo Specialaus Apšvietimo Žibinto Priekinis Žibintas

€3.42

-35%

€5.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dviračio Šviesos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračio Šviesos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Šviesos.

Taktinis Žibintuvėlis Šalmas Taktinis Šalmas Šviesos Saugos Mirksi Dviračių Sporto Vairavimo Specialaus Apšvietimo Žibinto Priekinis Žibintas

Kulka Taškų: 1、Ilgaamžiškumas: identifikavimo šalmas žibintuvėlis turi du veikimo režimus, įskaitant įprastą šviesos režimas ir mirksėjimo režimą, ir šalmas šviesos savybės built-in CR2030 bateriją, kuri leidžia dirbti apie 100 valandų.

2、Atsparumas Vandeniui: šalmas žibintuvėlis pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir gelis su gera sandarinimas (vandeniui) ir lankstumą. Produktas gali veikti gerai, aplinkoje nuo -20 ° C iki 50 ° C.

3、Kelių priežasčių: Šios rūšies žibintuvėlis svarbu, lauko veikla, pavyzdžiui, dviračių ir pėsčiųjų.

4、Paprasta Naudoti: galite pakabinti žibintuvėlis ant savo kuprinės, klijuoti ant šalmo, klijuoti jį ant savo motociklo sėdynės arba pakabinti ant kaklo.

5、Mažas Patarimas: Jei baterija yra tuščia, galite įdėkite bateriją sau (bet vietoj baterija turės įtakos vandeniui funkcija produktas).

Ilgaamžiškumas: identifikavimo šalmas žibintuvėlis turi du veikimo režimus, įskaitant įprastą šviesos režimas ir mirksėjimo režimą, ir šalmas šviesos savybės built-in CR2030 bateriją, kuri leidžia dirbti apie 100 valandų.

Atsparumas vandeniui: šalmas žibintuvėlis pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir gelis su gera sandarinimas (vandeniui) ir lankstumą. Produktas gali veikti gerai, aplinkoje nuo -20 ° C iki 50 ° C.

Kelių priežasčių: Šios rūšies žibintuvėlis svarbu, lauko veikla, pavyzdžiui, dviračių ir pėsčiųjų.

Paprasta Naudoti: galite pakabinti žibintuvėlis ant savo kuprinės, klijuoti ant šalmo, klijuoti jį ant savo motociklo sėdynės arba pakabinti ant kaklo.

Mažas Patarimas: Jei baterija yra tuščia, galite įdėkite bateriją sau (bet vietoj baterija turės įtakos vandeniui funkcija produktas).

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 11cmx2.6cm / 4.3inx1.3in

Medžiaga: silikono, dervų

Naudojimas: kempingas, žygiai, alpinizmas, dviračiai, ir daugiau.

Apšvietimo režimas: nuolatinis, mirksi

Baterijos modelis: CR2032

Baterijos tarnavimo laikas: iki 100 valandų

Atsparus vandeniui klasė: IP67

Pakavimo Sąrašas:

1*žibintuvėlis už šalmas

1 x CR2032 baterija (built-in)

Atsparus Vandeniui Reitingas IP67
apšvietimo režimas visada, mirksi
Baterijos Modelis CR2032
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos
Modelio Numeris šalmas šviesos
dydis about 11cmx2.6cm / 4.3inx1.3in
Medžiaga silikono dervos
Baterijos Tarnavimo Laikas Iki 100 valandų
Sertifikavimo --
Drop laivyba Parama
Prašymas kempingas, žygiai, alpinizmas, dviračiai, ir daugiau.
Maitinimo Šaltinis Baterija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai