Nauja Reduced price!
Naminių Gyvūnėlių Plaukų Lako Teptuku Šunų Kačių Plaukų Valiklis Efektyviai Naminių Gyvūnėlių Plaukų Detailer Už Automobilių, Baldų, Kilimų, Drabužių, Gyvūnėlių Lovos, Kėdės

Naminių Gyvūnėlių Plaukų Lako Teptuku Šunų Kačių Plaukų Valiklis Efektyviai Naminių Gyvūnėlių Plaukų Detailer Už Automobilių, Baldų, Kilimų, Drabužių, Gyvūnėlių Lovos, Kėdės

€3.20

-3%

€3.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šunų Šukos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šunų Šukos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Šukos.

Kulka Taškų:

1、Ne Miręs Kampai: Mūsų augintinių plaukų valiklis gali pašalinti savo naminių šunų ar kačių plaukų kiekvieno kampo lengvai prie jūsų automobilio interjero, baldų apmušalų, kilimų,drabužių, ypač savo automobilį.

2、Daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma: Mūsų daugkartiniai šunų plaukų valiklis šepetys yra pagamintas iš ABS ir TPR , ir paviršius yra lygus, kurios yra lengvai plaunamos vandeniu ir leiskite išdžiūti greitai.

3、Sutaupyti laiko ir energijos: Jums tik reikia praleisti keletą minučių, kad būtų pašalinti naminių kačių plaukų ar kailio, ir nereikia pakeisti volai dažnai, pavyzdžiui, naudojant pet plaukų volelis valiklis.

4、Būti naudinga automobilis: kampinis baigiasi ir zigzago teptuku automobilių išsamiai įrankiai gali pašalinti šunį plaukų ar kačių plaukai įstrigę kampe, todėl jūsų automobilis švarus, kaip naujas.

5、Patogi rankena: pet brush rankena lanko įdubę, todėl jį lengva ir patogi rankena, kad pakartotinai skutimosi nebus jaučiatės pavargę ar raumenis savo rankas jaučiasi įtempta.

Savybės:

1. Ne Miręs Kampai: Mūsų augintinių plaukų valiklis gali pašalinti savo naminių šunų ar kačių plaukų kiekvieno kampo lengvai prie jūsų automobilio interjero, baldų apmušalų, kilimų,drabužių, ypač savo automobilį.

2. Daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma: Mūsų daugkartiniai šunų plaukų valiklis šepetys yra pagamintas iš ABS ir TPR , ir paviršius yra lygus, kurios yra lengvai plaunamos vandeniu ir leiskite išdžiūti greitai.

3. Sutaupyti laiko ir energijos: Jums tik reikia praleisti keletą minučių, kad būtų pašalinti naminių kačių plaukų ar kailio, ir nereikia pakeisti volai dažnai, pavyzdžiui, naudojant pet plaukų volelis valiklis.

4. Bus naudinga automobilių: kampinis baigiasi ir zigzago teptuku automobilių išsamiai įrankiai gali pašalinti šunį plaukų ar kačių plaukai įstrigę kampe, todėl jūsų automobilis švarus, kaip naujas.

5. Patogi rankena: pet brush rankena lanko įdubę, todėl jį lengva ir patogi rankena, kad pakartotinai skutimosi nebus jaučiatės pavargę ar raumenis savo rankas jaučiasi įtempta.

Specifikacija:

Dydis: apie 15*6cm/5.91*2.36 colių

Medžiaga: ASB+TPR

Taikomas vietos: sofa-lova, automobilių, kilimų, drabužių, lova, pet lizdą kilimėlis

Pakavimo Sąrašas:

1*Gyvūnų Plaukų Valiklis

3 funkcija Naminių Gyvūnų Kailio Šalinimo Šepetys
2 funkcija 15x6cm
Funkcija Naminių Gyvūnėlių Plaukų Lako Teptukas
Funkcija 1 ASB+TPR
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai